22663350636 yazdı:Ben 2013 yılı 2. dönem 1001 projesine başvuru yapıyorum. Ancak projeyi henüz onaylamama rağmen 'değişiklik bildirim formu üzrinde değişiklik yapamıyorum. Form pdf olarak açılıyor. Acaba ne yapmam gerekiyor
sbsb yazdı:Merhabalar.
1001 2013-2 programı için sitede hazırlanan başvuru formları arasında yer alan 'Proje Önerisi Sunumu' nu hazırladık.
Fakat bunu sistemde yükleyecek bir yer bulamadık. (Acaba gözümüzden mi kaçtı.)
Bu sunum dosyasını elektronik başvuru çıktısı ile birlikte göndermek gereklimidir.
teşekkürler.
berte yazdı:Merhaba,
Yapmak istediğimiz ve öneride bulunmak üzere olduğumuz proje 1001 kapsamında bir projedir. 6 eylülde başvurmak üzere hazırlıklarını yapıyoruz. Ancak bir kaç başlık altında toplayabileceğim konularda kafamızda soru işaretleri var.
1. Bütçe Oluşturma:İlk başvuruda bütçe kalemlerinin detayı verilmek zorunluluğu ya da fiyat tekliflerinin öneri aşamasında alınması gerekliliği var mıdır?
2. Projede araştırmacı sayısı kısıtı var mıdır?
3. Proje önerisinde yazılan yöntem,model,örneklem büyüklüğü gibi benzeri konulardaki verilen bilgilerin harfi harfiyen tutturulması ya da uygulanması şart mıdır?...
Vereceginiz destek için şimdiden teşekkür eder .iyi çalışmalar dilerim.
ebceyhan yazdı:Sayın İlgili,
1- Yurtiçinden 5000 TL altı ve yurtdışından 5000 TL altı makine-teçhizat talepleri başvuru formuna eklendiğinde, bunlar için proforma fatura gerekmekte midir?
2- 5000 TL ve üstü için ürünün kendi websitesindeki fiyat tablosu proforma fatura yerine kullanılabilir mi?
Saygılarımla.
pharmak yazdı:Merhabalar,
Projeye bir danışman eklemek istiyoruz.
Bu danışmanın herhangi bir yerde imzası olacak mı? Yani çıktıları TUBITAK'a iletirken danışman imzasıda gerekli midir?
Veya danışmandan bir yazı almaya gerek var mıdır- "bu projede danışman olarak görev alacağım" gibi?
Teşekkür ederim.
cihan yazdı:Merhaba,
1) Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan Panel/Sempozyum/Konferans gibi toplantılar için Proforma Fatura alınması gerekmekte midir?
2) Proje sonucu bir kitapta toplanıp yayınlanmak isteniyorsa eğer, bir yayın eviyle anlaşıp bir Proforma Fatura mı almak gerekmekte midir?
Şimdiden teşekkürler...
nurikunter yazdı:merhaba.
Kara Harp Okulunda yüksek lisans yapan bir araştırma görevlisiyim.
Yüksek lisans tez konum ile aynı zamanda 1001 proje konusu olarak başvuracağım.
projenin yürütücüsü olarak tez danışmanını belirledik. ben araştırmacı mı bursiyer mi olmalıyım.
teşekkürler
nurikunter yazdı:merhaba.
ek-2 bütçe ve gerekçesinde proje çıktı ve sonuçlarının paylaşımı ve yayılımı giderleri tablosunun ikinci sütununda nereden/kimden alınacağı ibaresi var. tam olarak neyi ifade ettiğini anlayamadım. sanırım bir önceki hizmet alımı tablosunun formatı kullanıldığından bu ifade kalmış. o bölüme ne yazmalıyım.
teşekkürler.
bilgin44 yazdı:Merhaba
1. 1001 programında danışman sınırı kaçtır?
2. Danışmanlardan biri yabancı uyruklu ve yabancı ülkede ikamet eden emekli bir profesör olabilir mi?
3. Bu profesör PTİ alabilir mi?
Saygılarımla...
Tymmur yazdı:Merhaba, 1001 proje başvurumuzu yaptık ve elektronik başvuru çıktısını aldık. Çıktının soy sayfasında "Proje Önerisi Üzerindeki Ortak Hak Sahipliği Beyanı" kısmındaki imzalarda, hak sahiplerinin yanı sıra hak sahibi olmayan diğer proje ekip üyelerinin de imza atması isteniyor. Ancak, hak sahibi olmayanların isimleri çıktıdaki listede yer almıyor. Bu durumda altına tükenmez kalemle isim soy isim ekleyip o şekilde mi imza atmamız gerekiyor?
Ben projede bursiyerim ve hak sahibi değilim. Listede ismim yok ama imza da atmam isteniyor. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.
Dön 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Dest. Pr.