ggunay yazdı:akademik personel olarak çalışan doktora öğrencileri için 1002 projesinde yürütücü olarak görev yapabileceği kurumunuz tarafından duyurulmuştur. proje taslağının doktora tez konusu ile ilgili olma zorunluluğu var mıdır? doktora tez başlığından bağımsız bir proje konusu seçilebilir mi?ayrıca proje yürütücü olarak görev yapacak doktora öğrencisinin örneğin öncelikli alanlar projesi kapsamında bursiyer statüsünde bulunması mümkün müdür? doktora öğrencileri için de projedeki sorumluluklarda bir kota var mı ?
saygılarımla
elifakyayla yazdı:Sayın Yetkili,
1002 projelerinde yapacağımız hizmet alımları ile ilgili bütçede belirlenmiş bir üst limit ya da oran var mıdır?
Saygılarımla.
nurix yazdı:SAyın yetkili,
Şu an 1002 Hızlı Destek Programına başvuruyoruz. 4-5 ay sonra doktoramızı alma durumumuz var. Proje yürütülürken doktoralı olmak problem oluşturur mu?
İyi çalışmalar
shente yazdı:Merhabalar,
Ben 2214-A yurtdışı araştırma burs programına başvurmuş durumdayken 1002 destek programına yardımcı araştırıcı pozisyonunda başvuru yapılamaz mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
myusuftanrikulu yazdı:Merhabalar,
Bütçe mevzuati ile ilgili bir sorum olacaktı. Hali hazırda onaylanmış 30000 TL bütçeli bir 1002 projem var. kur değişikliklerinden ötürü bütçe artırımı yapılabilir mi?
Teşekkürler
konkimya yazdı:Sayın yetkili,
şu anda 1 3501 projesinde yönetici, 1 COST projesinde araştırmacı, ve yine bir diğer ikili işbirliği projesinde araştırmacı olarak görev yapmaktayım. Şu anda Hızlı destek programına yeni bir başvuru yapabilir miyim? Mevcut durumum için projelerde kota sınırlaması nedir?
Teşekkürler, iyi çalışmalar
Üniversite/Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olmaları durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olmaları veya doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık öğrenimlerine devam ediyor olmaları gerekmektedir.
fcan yazdı:Sayın yetkili,Üniversite/Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olmaları durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olmaları veya doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık öğrenimlerine devam ediyor olmaları gerekmektedir.
Mevzuata göre, doktora yeterlik derecesine sahip olmayan ders aşamasındaki bir öğrenci proje başvurusunda bulunabilir mi?
Saygılarımla.
seneca yazdı:Merhaba, 1002 projelerinde "Danışmanlık" hizmeti alınabilmekte midir? Eğer alınıyorsa hangi kaleme yazılmalıdır? Teşekkürler.
istanbulluh yazdı:merhaba,
hızlı destek projelerinin genel proje kotasına dahil olmadığını biliyorum ama teyit etmek isted,m; şu an bir 3001 projesinin yöneticisiyim; aynı zamanda bir 1002 projesine (farklı bir konu-kapsam) başvurabilir miyim yönetici olarak?
teşekkürler
iyi çalışmalar
Dön 1002 - Hızlı Destek Programı