alternatif enerjili araçlar yarısı için öneriler

For your questions about TÜBİTAK Efficiency Challenge Electric Vehicle

alternatif enerjili araçlar yarısı için öneriler

Mesajgönderen hassan » 27 Eki 2014, 22:09

merhaba alternatif enerjili araçlar yarışmasında daha fazla yerliliğe önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye de üretilebilen bir seyin benzerinin yurt dısından almanın yasak olması lazım. Yurt dısındaki ürünler daha kaliteli ama öğrenciler buradaki malzemeyi beğenmeyince kendileri yapmaya kalkacak ve daha kaliteli ürünler ortaya çıkacak.
Yani karsılığı Türkiye de varsa o malzeme kullanılmalı eğer yoksa bu malzemler belirlenmeli (yakıt hücresi gibi) belirtilenler dısındaki her şey yerli olmalı.
hassan
 
Mesajlar: 1
Kayıt: 19 Eki 2014, 16:36

Re: alternatif enerjili araçlar yarısı için öneriler

Mesajgönderen ariturk » 29 Ara 2015, 13:48

Türk Menşei bulunan ürünlere öncelik verilirse , belki daha hızlı yol kat edebiliriz.
ariturk
 
Mesajlar: 1
Kayıt: 26 Kas 2015, 19:13

Re: alternatif enerjili araçlar yarısı için öneriler

Mesajgönderen ygurbuz » 30 Oca 2016, 01:37

Merhaba bu yıl yarışlar uluslararası olmuş hayırlı olsun güzel olmuş. Ancak başvuru sayfası ve başvuru için gerekli bilgilerin neredeyse hepsi İngilizce ve bir Türkçe seçeneğini de göremedim(varsa böyle bir seçenek bu yorumu dikkate almayın). Bana göre her ne kadar uluslar arası oldu diye dil İngilizce'ye dönmüş olsa da içerik ve gerekli bilgilerin Türkçe seçeneği de olmalı. İsteyen İngilizce isteyende Türkçe olarak bilgileri rahat bir şekilde okuyabilmeli.
ygurbuz
 
Mesajlar: 1
Kayıt: 26 Mar 2014, 14:05

Re: alternatif enerjili araçlar yarısı için öneriler

Mesajgönderen BİTO » 03 Şub 2016, 09:59

ygurbuz yazdı:Merhaba bu yıl yarışlar uluslararası olmuş hayırlı olsun güzel olmuş. Ancak başvuru sayfası ve başvuru için gerekli bilgilerin neredeyse hepsi İngilizce ve bir Türkçe seçeneğini de göremedim(varsa böyle bir seçenek bu yorumu dikkate almayın). Bana göre her ne kadar uluslar arası oldu diye dil İngilizce'ye dönmüş olsa da içerik ve gerekli bilgilerin Türkçe seçeneği de olmalı. İsteyen İngilizce isteyende Türkçe olarak bilgileri rahat bir şekilde okuyabilmeli.


Sayın İlgili,

Türkçe dil seçeneği yakında websitesinde mevcut olacak. Rules'a yardımcı olacak Türkçe dokümanlar da yayınlanacak. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.

Saygılarımızla.
BİTO
 
Mesajlar: 1331
Kayıt: 23 Eyl 2013, 15:41


Dön TÜBİTAK Efficiency Challenge Electric Vehicle



cron