Metin Aytekin yazdı:Selamlar,
Bir 1001 projesinde yürütücüyüm. Her ne kadar araştırmacıları seçerek eklediysemde araştırmacılar içersinde idari görevlerinden dolayı projeye hiç zaman ayırmayan hatta hiç ilgilenmeyen bir araştırmacı var. Bu araştırmacı projede yapması gerekenleri yapmadığı o iş yüklerini de biz yaptığımız için direkt sistemden araştırmacıyı çıkartabilir miyiz? bunun için neler gereklidir? teşekkürler.
mcoskun yazdı:Mehaba Nisan ayında TÜBİTAK 1001 kapsamında proje başvurusunda bulundum. 2 hafta öncesine kadar PTS de, başvurduğum proje, öneri olarak görünüyordu. Ancak son 2 haftadan bu yana bu proje sistem de görünmüyor ve proje kota değerim 4 iken şu an 2 olarak görünüyor. Bana projenin ön değerlendirmesi ile ilgili bir bilgi de gelmedi. Acaba bu durum projenin panel gönderildiğini mi? yoksa iade edilme durumunda olduğunu mu gösteriyor.
Teşekkürler.
erkan avcı yazdı:iyi çalışmalar
2014 mart dönemi 3501 kariyer projesi sonuçları ne zaman açıklanacak. Başvuralı 4 ay oldu.
Stabilo yazdı:Merhaba,
Şu an bir 1002 projesinde araştırmacı, 1003 ve 3501 de yöneticiyim. Toplam kota puanım 5 görünüyor sistemde, oysa 1002 yani hızlı destek kotaya sayılmıyor diye biliyordum ben. Kota puanımın 4 görünmesi gerekmiyor muydu? Eylülde bir tane 1001 vermeyi düşünüyordum, bu durumda ben başvurumu yapabilir miyiz? Teşekkürler.
1002 - HIZLI DESTEK PROGRAMI ARAŞTIRMACI 1
1003 - ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI(İKİNCİ AŞAMA) YÜRÜTÜCÜ 1
3501 - KARİYER GELİŞTİRME PROGRAMI YÜRÜTÜCÜ 1
karttr yazdı:göndereceğimiz bursiyer formlarını "TÜBİTAK Tunus Cad. No:80 Kavaklıdere/ANKARA" bu adrese göndereceğiz dimi?
tsunami yazdı:Sayın Yetkili, Ardeb üzerinden proje başvurusunda bulunacağım ancak çalıştığım kurum ismini listeden bulamıyorum. Şu an çalıştığım kurumum SDÜ Teknik Bilimler MYO. Bu kurumun önceki ismi "SDÜ Isparta MYO Teknik Programlar B." idi. Bu adı listeden buldum ancak kurumun yeni ismi listede yok. Bir sorun oluşturur mu?
amokas yazdı:İyi çalışmalar diliyorum.
Arama motoru optimizasyonu konusunda bir projem var ve ARDEB 1005 numaralı programa başvurmak istiyorum. Başvuruyu nereye ve hangi evraklar ile yapmak gerekiyor bunun bahsedildiği bir linki paylaşabilirmisiniz. Teşekkürler.
onur_coban yazdı:Mart döneminde 1001 projemin 1. gelişme raporunu vermem gerekiyor. Bunun için raporu sisteme en geç ne zaman yüklemeliyim ayrıca çıktı olarak kapak sayfasını ne zamana kadar yollamalıyım. İlginize teşekkürler...
saltun yazdı:Sayın yetkil,
Ardeb sayfamda proje görevlerim sekmesinde, sadece bir 3001 projesinde görevli olmama rağmen, ikinci bir 3001 rojedesinde yürütücü olarak görevli görünüyorum. projenin yalnızca numarası var başka bir bilgi de yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
Dön Araştırma Destek Programları Başkanlığı