gönderen plantiko » 07 Oca 2017, 14:20
Merhaba Sayın Yetkili,
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda daha önce benzer bir konu olarak vermiş olduğum 1003 projesi olduğundan dolayı, daha önce verilmiş mi kısmına "evet" ve proje ekibinde değişiklik var mı kısmında da yine "evet" olarak sisteme girdim. Dün 1001 proje başvurusunu gerçekleştirdim. Fakat bir konuda tereddütte kaldım. 1001 e vermiş olduğum yeni proje için "proje değişiklik formu" doldurmak gerekiyor muydu?
başvuru açıklamalarında böyle bir yazı okudum. "Proje Önerisi Değişiklik Bildirim Formu (Tekrar sunulan proje önerileri için) (Elektronik başvuru sistemine girilen bilgiler doğrultusunda sistem tarafından oluşturulan belge)"
Ama benim başvurum sırasında bu şekilde bir otomatik bir böyle bir belge oluşturulmadı ve dolayısıyla da böyle bir belge doldurmadım. Sadece ilgili kısımlara sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda "evet" olarak doldurdum. Açıkcası, daha önce başvurulan 1003 projesi "proje çağrısı çağrı metni ile uyumlu değildir" olarak kabul edilmediği ve ön eleme olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama yine de bu konuda tam rahat değilim. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim...