ahsan.beglari yazdı:Merhaba Sayın yetkili,
1001 Projesi bütçemizde yurt dışı kongre katılım bütçemiz mevcut. 25 - 28 Haziranda, Almanya da yapılacak olan kongreye, proje kapsamında bildirimizi gönderdik ve iki kişi (Doktora bursiyeri ve Yürütücü) olarak katılacağız.
Kongre kayıt için son gün 18 Nisan olarak belirtilmiş. Bütçeye nasıl, ne zaman ve hangi giderler için kullanabileceğiz?
Kayıt ücretleri
Uçak biletleri
Vize masrafları
Hotel
Gündelik bedeli
İyi günler, Saygılar
forhan08 yazdı:İyi günler,
Proje önerisini sunarken makine-teçhizat ürünleri için gerekli olan proforma faturada ürünün marka ve modelinin yer almasının sakıncası var mı? Faturayı alacağım şirketler belirttiğim özelliklere sahip bir marka üzerinden fatura kesebileceklerini söylediler. Şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
projesoru yazdı:Sayın İlgili,
3001 projesi kapsamında; geliştirilecek eğitim programı içindeki uygulama için katılımıcıların kullanması amacıyla bazı araç-gereç alınması ve katılımcılara dağıtılması planlanmaktadır.
1. Katılımıcılara dağıtmak üzere böyle bir gider yazabilir miyiz?
2. Bu kalemi, sarf malzemeye mi yazmalıyız? (Proje çıktıları paylaşımı kalemi uygun olacağını düşünmüyoruz. şöyle ki bu yöntemin bir parçası)
Saygılarımla,
skay yazdı:Sunacağımız 1003 proje önerisinde TÜBİTAK çalışanları da yer alacak. Araştırmacı olarak yer alacak olan TÜBİTAK çalışanlarının ücretleri Burslar kalemine mi yoksa Personel giderleri kalemine mi yazılmalı ve eğer Personel giderleri kalemine yazılacaksa burs bedelleri ile aynı limite mi sahiptir?
Saygılarımla
parisababaei yazdı:Merhaba
Ben 2 yıl önce başlanmış olan bir 1001 projesinin son 6 ayına katılacağım. Ben den önce başka bir doktora öğrencisi bursiyer olarak projede görev yapıyordu. Ben şimdi projeye katılmak için hangi formları doldurmam lazım?
Teşekkürler
cankucuk yazdı:Sayın yetkili,
1001 projesi 1. gelişme raporu mali kısmını hazırlarken, bu kısmın hazırlanmasını açıklayan videoda belirtilmemiş olan ek dosyalar kısmıyla karşılaştım.
Ek dosyalar kısmında, "fatura" ve "diğer dosyalar" alt başlıkları bulunuyor.
Bir devlet üniversitesinde yürütülmekte olan bir proje olduğu düşünüldüğünde bu kısım için herhangi bir işlem yapılması gerekmekte midir?
Lütfen bilgilendiriniz.
Saygılarımla,
Yrd. Doç. Dr. Can Küçük
DEÜ iBG-izmir
epru_e yazdı:Merhaba,
1003 alt proje yürütücülerindenim. Projemiz kabul edildi ancak daha sözleşme imzalanmadı. Sözleşmenin imzalanacağı tarihlerde doğum izninde olma ihtimalim büyük. Bu durumda;
1-Resmi izinde olmam sözleşmenin imzalanmasına engel midir? Bu durumda ne yapılabilir?
2- Sözleşme imzalandıktan sonra üniversiteme yatacak paranın kullanılması için (özellikle bursiyerler adına) benim resmi izinli olmam sorun oluşturur mu? Bu durumda ne yapılabilir?
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Dön Araştırma Destek Programları Başkanlığı