NAZLI BASKAN yazdı:Sayın Yetkili,
Üniversitede sözleşmesi imzalanmış ama sözleşmeye göre ileri bir tarih olan 01.02.2015'te çalışmaya başlayacak bir akademisyen; Eylül 2014 Ardeb başvurusu yapabilir mi?
Teşekkürler,
kahvecimuk yazdı:Merhaba,
Şu an 2219 Doktora Sonrası Yurtdışı Burs Programı kapsamında yurtdışında bulunmaktayım. 10 Eylül 2014 tarihi ile yurda dönmüş olacağım, ancak 1001 programına başvurumu yurtdışından yapmak zorunda kalcağım.
Sorum şu; geçen yıl 1003 projesine başvurmak istedim ancak sistem yurtdışı bursunu aldığım için izin vermedi. 10 Eylül 2014'te yurda dönecek olmama rağmen başvuru tarihlerinde yine bursiyer görüneceğim. Sistem bu yıl ki 1001 başvurumu (5 Eylül 2014) engeller mi?
Teşekkürler.
aysedinn yazdı:Sayin Ilgili
1001 projesine basvurmak istemekteyim.Iki konuda danismak istiyorum.Yurt disinda bulunmam nedeni ile etik kurul basvurusunu ve kabul yazisini online basvuru sirasinda gonderemeyip belgelerin basili olarak gonderilecegi tarihte belgeler icinde gondermek durumunda kalabilirim. Bu durumda basvurumun kabulunde bir sorun yasanir mi?
Danismanlarin ayni alandan bir kisi olmasi ile ilgili bir uyari gordum. projemde iki tane psikiyatrist danismana ihtiyacim var nedeni aciklarsam koyabilir miyim? saygilar
Mahmut Tekin yazdı:sayın ilgili
2013 yılında başvuru yaptığım 1001 projesi için değişiklik yapılması istendiği için 2014 yılı mart döneminde tekrar başvuru yaptım .Ancak başvurum değişiklik formunu doldurmadığım gerekçesiyle iade edildi. Yeniden başvuru (15.07.2014) yaptım, ancak sistemde başvuru değişiklik formu oluşmadığı için değişiklik formunu dolduramadan başvuru yaptım. Bu durumda dosya tekrar iade olur mu? Lütfen cevap yazar mısınız? Teşekkürler..
Araştırmacı yazdı:Reddedilen projenin raporları mantıksız ise veya inceleyenler yanlış anlamış ise duruma açıklık getirerek karşı yazı (cevap) yazabilirmiyiz. Bu durumda başvurumuz tekrar değerlendirilebilir mi?
Yoksa reddedilen projeye hiçbir şekilde itiraz yapılamaz mı?
turgayn yazdı:MErhabalar,
Çok kısa bir sorum olacak. Eylül'14 döneminde "1001BF-01 Güncelleme Tarihi: 27/05/2013" footer notelu başvuru belgerlirinimi dolduracağız
ozkaya yazdı:Merhaba,
2014 Mart dönemi 1001 başvurumuz, eksik belge (izin belgeleri) sebebiyle rededilmiştir. Değişiklik formu ve gerekli izin belgeleri ile tekrar başvurumuzu yapmak istiyoruz, ancak
1. proforma faturalarımızı revize etmek (6 ay geçtiği için yeniden fiyat almak, ya da tarih düzenlemeleri) gerekli midir?
2. bazı fiyatlar (örneğin DSİ internet sitesinden temin edilen akım değer fiyatları, konferans yapmak için kongre salon kira fiyatları ya da arazi taşıtı kiralama değerleri gibi), makine-teçhizatı (bilgisayar ya da özel arazi ölçüm ekipmanları) olmayan kalemler için kurumdan ya da firmadan onaylı proforma fatura gerekli midir?
Teşekkürler..
sevimu yazdı:Sayin ARDEB uzmani,
1001 programinin mevzuatinda projenin yurt disi alan calismasi olmamasi sarti soz konusu bu baglamda su sorulari yanitlayabilir misiniz rica etsem:
1. Türkçe-Almanca ikidillilerle yapacağımız çalışmada, internet üzerinden deney gerçekleştireceğiz. Bunun için Almanya'daki ilgili birim(ler)le (örneğin Duidburg-Essen Üniversitesi) bağlantıya geçip onlardan ikidilli bireyleri yönlendirmesini isteyeceğiz. Bu durum, 1001 projesinde yurt dışı alan çalışması olarak nitelendirilir mi?
2. Eğer 1001 projesi kapsamında böyle bir deney yapmamızın bir sakıncası yoksa, ilgili birim(ler)lerden (örneğin Duidburg-Essen Üniversitesinden) bir onay yazısı almamız gerekir mi?
3. Bu durumda deneklere deneye katılım ücreti ödeyebilir miyiz?
simdiden tesekkurler,
iyi calismalar,
sbsb yazdı:Merhaba Sayın yetkili.
Başvuru ekranında çıkan sondan 3. madde.
Makine ve Teçhizat kısmında okulumuz bünyesinde bulunan mevcut makine ve teçhizat bilgisini girdik.
Gene aynı yerde yeni talep edilen makine ve teçhizat var.
Burada proforma faturalandırdığımız her şeyi girmek zorundamıyız. Proformalarda hizmet alımları da var.
Acaba bu bölümü doldurmalı mıyız yoksa proforma yeterlimi.
Dön 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Dest. Pr.